Юбилярите в екипа на НОВАКОН се увеличиха с още един :)

novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-cover

На 06.07.2015 г. още един наш колега отбеляза професионален юбилей – Весела Банчева, която е Мениджър проекти в НОВАКОН, навърши 10 години от назначаването си в компанията.

Весела стана част от екипа на компанията около 3 години след нейното създаване и със своя висок професионализъм и енергия, с изключителната прецизност и коректност в работата си, с желанието и търпението, с които участва и ръководи изграждането и успешната реализация на нови проекти и с активната си професионална позиция тя има своя важен принос за развитието и успехите на НОВАКОН. Радваме се, че Весела е част от корпоративното ни семейство и си пожелаваме още много съвместни успехи!

Снимките, които виждате, са от връчването на юбилейна златна плочка на Весела от мениджърския екип на НОВАКОН.

novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-1 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-4 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-3 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-5 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-VeselaBancheva-2

Публикувано в Събития с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар