10 години в НОВАКОН

novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-cover

На 11.05.2015г. в екипа на НОВАКОН имаше вътрешно фирмен повод за честване, който ние отбелязахме с гордост и удовлетворение. Наш колега имаше професионален юбилей.  Стефка Андреева, която е Мениджър на административния отдел на НОВАКОН, навърши 10 години от назначаването си в компанията. Снимките, които виждате, са от връчването на юбилейна златна плочка на Стефка от мениджърския екип на НОВАКОН.

Гордеем се, че Стефка е част от екипа ни и искаме да изразим благодарността си за нейния професионализъм, креативност, толерантност, търпение и позитивна нагласа, с които активно допринася за изграждането и развитието на облика и успехите на НОВАКОН. И в професионален, и в чисто човешки план можем само да се радваме, че работим заедно вече 10 години и си пожелаваме още много съвместни успехи!

Въпреки липсата на снимков материал, който да илюстрира някои значими за компанията ни събития, за нас е важно да отбележим, че в края на 2014 г. в екипа ни имаше още двама юбиляри, които навършиха 10 години от назначаването си в НОВАКОН. Това са Маруся Атанасова, която е Мениджър на ТРЗ отдела на компанията и Марияна Солакова, която е Данъчно-счетоводен консултант в НОВАКОН. С риск да се повторим бихме искали да изразим уважението си към усилията и приноса и на тези наши колеги за успехите на НОВАКОН и персоналното си удовлетворение от съвместната ни работа с тях. Благодарим ви колеги за професионализма и енергията, с които вършите работата си!

За останалата част на прекрасния екип от професионалисти на НОВАКОН – очаквайте продължение :) .

снимки от събитието:

novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-2 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-3 novacon-bulgaria-celebrating-10-years-in-the-company-4

Публикувано в Събития с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар