Архив на категория: Събития

С много настроение и емоция – за втора поредна година на Business Run :)

Отборът на НОВАКОН участва за втора поредна година в благотворителното състезание – щафета по бягане за отбори от фирми Postbank Business Run 2016, което се проведе на територията на Бизнес Парк София на 05.06.2016г. (неделя). 

Публикувано в Събития
Етикети: , , , ,
Коментирайте

Спортен дух и толерантност – мисията е възможна!

На 13.09.2015 г. част от екипа на НОВАКОН участва във второто издание на полумаратона „Толе-рън“ в Южния парк, където повече от 400 професионалисти и любители бегачи премериха сили на дистанциите 5, 10 и 21 км.

Публикувано в Събития
Етикети: , , , , ,
Коментирайте

До НОВАКОН и обратно… на колела

„Движението е здраве, а здравето е живот“ е максима, която ние в екипа на НОВАКОН не само знаем, а и прилагаме на практика. Можем да се похвалим, че вече разполагаме с велопаркинг и споделяме с вас първите горещи кадри на … Има още

Публикувано в Събития
Етикети: , ,
Коментирайте

Юбилярите в екипа на НОВАКОН се увеличиха с още един :)

На 06.07.2015 г. още един наш колега отбеляза професионален юбилей – Весела Банчева, която е Мениджър проекти в НОВАКОН, навърши 10 години от назначаването си в компанията.

Публикувано в Събития
Етикети: , ,
Коментирайте

Предай нататък :)

Отборът на НОВАКОН участва в тазгодишното благотворително състезание-щафета по бягане за отбори от фирми – Postbank Run 2015, което се проведе на територията на Бизнес Парк София на 07.06.2015г. (неделя).

Публикувано в Събития
Етикети: , , ,
Коментирайте